Blog

28

jul 19

28 juli 2019

4 Verschillende snailmails (winactie!)

Vier snailmails, allemaal op dezelfde manier gemaakt en toch totaal verschillend. Lees hoe ik deze snailmails maakte en welke materialen ik gebruikte. Welke is jouw favoriet?

Lees verder

19

jul 19

19 juli 2019

In de spotlight: Vera

Van /

"Lichtpuntjes, soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn." Voor mijn tweede blog uit de serie "In de spotlight" vertelt Vera openhartig over wat haar journals voor haar betekenen. Bovenstaande quote vind ik heel toepasselijk voor Vera. Ondanks het verdriet dat Vera met zich meedraagt zoekt ze elke dag naar lichtpuntjes, kleine dingen die iets positiefs gegeven hebben aan haar dag. En daarmee, en met haar journals, vormt ze ook weer een inspiratiebron en een lichtpuntje voor velen. Lees het uitgebreide interview.

Lees verder

14

jun 19

14 juni 2019

In de spotlight: Maud

Van /

In mijn eerste blog uit de serie "In de spotlight" doet @maudhiemstra een kastje (en meerdere boekjes, letterlijk!) open over haar persoonlijke verhaal en haar creativiteit. Maud is een ontzettend creatieve vrouw die ik al enige tijd met bewondering volg op Instagram. In haar gezellige hobbykamer maakt ze prachtige creaties van papier, veelal in vintage stijl. Een bron van inspiratie, zo blijkt ook uit de ruim 1400 volgers die haar creaties bekijken op Instagram. Lees het uitgebreide interview.

Lees verder

1

apr 19

1 april 2019

Zelfgemaakte paasdecoraties

Van / DIY, Inspiratie

Leuke decoraties en een mooi gedekt tafel, dat is nog eens een vrolijk Pasen! In deze blog geef ik je 5 ideeën om zelf aan de slag te gaan met het maken van paasdecoraties. De decoraties zijn snel en makkelijk te maken en ook zeer geschikt om met kinderen te knutselen. De benodigde sjablonen kun je gratis downloaden.

Lees verder

18

mrt 19

18 maart 2019

Donut worry, be happy – Handgemaakte kaart

Mijn beste vriendin gaat deze week met kraamverlof. Ze is in verwachting van haar tweede kindje, en ondanks dat je zo'n bevalling dan al eens hebt meegemaakt blijft het toch spannend, niet waar? Om haar een hart onder de riem te steken maakte ik deze vrolijke kaart voor haar.

Lees verder