Privacybeleid

Je privacy is voor Creatief met Papier belangrijk. Persoonlijke gegevens worden dan ook altijd vertrouwelijk behandeld. Op deze pagina lees je welke gegevens er verzameld worden als je deze website gebruikt, waarom deze gegevens verzameld worden en hoe hiermee je gebruikservaring verbetert. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan de privacy policy te accepteren.

Afhandeling bestelling

Wanneer je een bestelling plaatst bij Creatief met Papier wordt er gevraagd om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden om je bestelling zo goed en zo snel mogelijk te kunnen leveren. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en in een beveiligde omgeving opgeslagen.

Persoonsgegevens die gebruikt worden om je bestelling af te handelen zijn: naw-gegevens, e-mail adres, telefoonnummer, factuuradres en betalingsgegevens.

Verstrekking aan derden

Om je bestelling te kunnen leveren is Creatief met Papier genoodzaakt om derden in te schakelen. Hieronder wordt uitgelegd welke bedrijven ingeschakeld (kunnen) worden.

Betaalprovider Mollie B.V.
Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je ervoor om te betalen met Ideal dan neemt Mollie B.V. het laatste deel van je bestelling van mij over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.

Verzend/bezorgdienst PostNL
Als je een bestelling plaatst is het mijn taak om deze zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Hiervoor schakel ik PostNL in. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

Webwinkelsoftware Woocommerce/Strato
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van de verwerker Woocommerce en Strato. Strato zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Verstrekking aan andere bedrijven en instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, worden je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen doorgegeven, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Contactformulier

Met het contactformulier op de website kun je mij vragen stellen. Hiervoor gebruiken ik je naam, e-mailadres en telefoonnummer (optioneel). Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weet dat je tevreden bent met mijn reactie.

Social media

Op de website van Creatief met Papier zijn social media buttons opgenomen zoals de button van Instagram en Pinterest. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de webwinkel gebruiken. Creatief met Papier heeft een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Het is Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

Cookies

Creatief met Papier maakt gebruikt van cookies (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om gegevens op te slaan en om te analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. Cookies worden onder andere gebruikt voor statistieken via Google Analytics zodat de website continu verbeterd kan worden, het opslaan van het winkelmandje tijdens het shoppen en het opslaan van persoonsgegevens voor het gebruiksgemak.

Het is mogelijk om cookies uit te zetten. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op deze (en andere) websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Bewaartermijn

De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m. de fiscale bewaarplicht voor een termijn van 7 jaar bewaard.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven die Creatief met Papier van je ontvangen heeft. Tevens kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens (of een deel hiervan) door Creatief met Papier of door één van de genoemde verwerkers. Ook heb je het recht om de door jou verstrekte gegevens door Creatief met Papier te laten overdragen aan jezelf of in opdracht van jou direct aan een andere partij. 

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door jou gegeven toestemming hiertoe, dan heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vraag ik je hierover direct contact met mij op te nemen. Komen wij er samen niet uit dan vind ik dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Contactgegevens

Creatief met papier
Vliegenstraat 31
6241 CE Bunde (LB)
laura@creatiefmetpapier.nl