Retourneren

Creatief met papier besteed veel aandacht aan de presentatie van producten, dit alles om jou een zo goed mogelijk indruk te kunnen geven van het product dat je aanschaft. Het kan toch voorkomen dat je bestelling niet voldoet aan je verwachtingen. Dat vind ik natuurlijk heel jammer. In dat geval mag je bestelling (of een gedeelte daarvan) zonder opgave van reden retourneren. De retourvoorwaarden vind je hieronder.

14 Dagen bedenktijd

Je kunt je bestelling binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van reden retourneren, met uitzondering van gepersonaliseerde producten of producten die speciaal voor jou gemaakt zijn. De termijn van 14 dagen gaat in op het moment dat jij, of een derde die jouw bestelling in ontvangst neemt, de zending ontvangt.

Retourvoorwaarden

De volgende voorwaarden gelden voor het retourneren van je bestelling:

- het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn
- het artikel dient in de originele verpakking te zitten (voor zover mogelijk).
- de kosten voor het retourneren zijn voor de koper. Creatief met papier raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel zo nodig via aangetekende post te doen of middels een brievenbuspakket.
- onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. In dit geval ontvang je dus ook je aankoopbedrag niet terug.

Retourneren

Wil je één of meerdere artikelen terugsturen? Gebruik dan het formulier dat hiernaast staat om mij op de hoogte te stellen. Nadat je van mij een bevestiging hebt ontvangen kun je (een deel van) je bestelling retourneren. Stuur je retourzending naar het volgende adres:

Creatief met papier
Vliegenstraat 31
6241 CE Bunde (LB)

Terugbetaling

Zodra ik de retourzending heb ontvangen zal ik ervoor zorgen dat het aankoopbedrag van de producten die je hebt geretourneerd wordt terug gestort op je rekening. Dit gebeurd zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je retour. Retourneer je je gehele bestelling? Dan worden ook de in rekening gebrachte verzendkosten retour gestort.