Verzending en betaling

Verzending

Bij elk product op deze website staat bij 'extra informatie' de verzendwijze vermeld. De bijbehorende verzendkosten kun je altijd bovenaan op de pagina zien. Zo weet je snel wat de verzendkosten zijn als je het desbetreffende product besteld. Let op! De verzendwijze die bij het product vermeld staat geldt alleen voor dat product. Als je meerdere producten besteld kunnen de verzendkosten hoger uitvallen doordat het totale pakket dan zwaarder is en/of niet meer door de brievenbus past.

Briefpost: NL € 2,75 | BE € 4,50
Kleine bestellingen probeer ik zoveel mogelijk als briefpost te verzenden, dit om de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Briefpost is post tot 100 gram.

Brievenbuspakket: NL € 4,50 | BE € 9,80
Bestellingen die een gewicht hebben van 101 tot 2000 gram worden met PostNL of DHL verzonden als brievenbuspakket. Bij deze verzendwijze ontvang je een track & trace code.

Pakketpost: NL € 6,50 | BE € 13,00
Bestellingen die meer wegen dan 2000 gram of die niet door de brievenbus passen worden met DHL verzonden als pakketpost. Bij deze verzendwijze ontvang je een track & trace code.

Levertijd

Plaats je een bestelling op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag? Dan probeer ik deze dezelfde dag nog, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen te verzenden.

Is er spoed bij je bestelling? Stuur me dan een mailtje of een bericht via Instagram, dan kan ik kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Levering pre-orders

Bij elk artikel dat beschikbaar is via pre-order staat de verwachte levertijd vermeld. Ik ben hierin afhankelijk van mijn leverancier, mochten er problemen zijn met de levertijd dan neem ik hierover contact met je op.

Plaats je een bestelling die bestaat uit één of meerdere pre-order artikelen en één of meerdere artikelen die op voorraad zijn dan ontvang je je totale bestelling in één levering.

Betaling

Ideal
Betalen met IDEAL, direct betalen in je vertrouwde bankomgeving via je eigen bank.